a

NEOO versterkt team met Cyrille Duchateau

juni 2020

Per 1 mei 2020 heeft ir. Cyrille Duchateau (45) zich als partner aangesloten bij NEOO

Cyrille Duchateau is als bouwkundig ingenieur afgestudeerd aan de TU Delft. Sinds 1999 is hij actief in de bouw- en vastgoedwereld. Hij is zijn loopbaan begonnen bij Ballast Nedam in Groot Brittannië waar hij veel ervaring heeft opgedaan met grote DBFMO contracten in PPS/PFI samenwerkingen. Daarna is hij vijf jaar actief geweest in de Amsterdamse woningmarkt en heeft hij binnenstedelijke transformaties ontwikkeld. Van 2005 tot 2016 heeft hij bij VolkerWessels gewerkt in de regio Utrecht-Amsterdam vanuit het regiokantoor in Maarssen. Sinds 2016 is Cyrille als zelfstandig ontwikkelaar actief onder de naam Property Engineering. De activiteiten van Property Engineering worden ondergebracht bij NEOO.

Cyrille gaat zich bij NEOO richten op de acquisitie en commerciële/technische ontwikkeling van diverse ontwikkelingsprojecten. 

NEOO’s ontwikkelportefeuille is het afgelopen jaar verder gegroeid, met nieuwe projecten en nieuwe opdrachtgevers. Het succes van NEOO is te danken aan het gedreven, professionele team dat haar aanpak richt op creativiteit, samenwerking en kwaliteit. NEOO focust daarbij primair op de (her)ontwikkeling van complexe en multifunctionele vastgoedprojecten, voor derden en voor eigen risico.

Het team van NEOO gaat daarbij altijd op zoek naar de onderscheidende en vernieuwende waarde in die projecten. Voorbeelden van die projecten in ontwikkeling en realisatie zijn de Beursgallerij in Rotterdam, Q-Residence in Amsterdam, het Centrumplan in Tilburg, Rotta Nova in Rotterdam, de Doorslagzone in Nieuwegein, de Koopgoot in Rotterdam en House Modernes in Utrecht.

Related news

Leave your details to connect

Q

    In contact komen?

    Contact ons $

    back to top
    back to top