a

NEOO versterkt team met Guido van Elst en Silvia Vogelenzang – Kootstra

februari 2022

Per 1 februari 2022 starten Guido van Elst (43) als technisch ontwikkelaar en Silvia Vogelenzang – Kootstra (47) als officemanager bij NEOO.

Guido keert daarmee terug op het oude honk. Hij was de afgelopen periode werkzaam bij Green Real Estate B.V. waar hij bijdroeg aan diverse vastgoedontwikkelingen. Guido was voor zijn overstap naar Green, werkzaam bij NEOO en destijds betrokken bij het ontwerpteam van The Mall of The Netherlands. Guido gaat zich nu focussen op diverse projecten van NEOO die op dit moment in ontwikkeling en uitvoering zijn, waaronder Amstelvista, een grote herontwikkeling aan de Amstel in Amsterdam.

Ook Silvia Vogelenzang – Kootstra, die ook per 1 februari start, is geen onbekende voor NEOO. Ze heeft als directiesecretaresse al vele vlieguren gemaakt bij onder andere Multi Vastgoed, maar ook bij DVP en het afgelopen jaar bij Heembouw. NEOO is blij dat Silvia zich nu heeft willen binden aan NEOO in de rol van Officemanager.

NEOO is een toonaangevende binnenstedelijk ontwikkelaar. NEOO focust zich primair op de (her)ontwikkeling van complexe en multifunctionele vastgoedprojecten, voor derden en voor eigen risico. We zoeken in onze projecten altijd naar plekken waarmee we impact kunnen creëren voor de gebruikers en de

omgeving. We vinden het belangrijk dat onze projecten duurzaam en architectonisch hoogwaardig zijn en dat ze kunnen inspelen op uitdagingen in een veranderende wereld. NEOO werkt daarom samen met de beste architecten en adviseurs. Onze creatieve en ondernemende teams met commercieel en technisch specialisten kunnen van eerste schets tot oplevering ontwikkelen. Voorbeelden van NEOO’s projecten zijn AIR in Rotterdam, Q Residences in Amsterdam, Centrumplan in Tilburg, Rotta Nova in Rotterdam, City Promenade in Nieuwegein, de Koopgoot in Rotterdam en VDMA in Eindhoven.

Related news

Leave your details to connect

Q

    In contact komen?

    Contact ons $

    back to top
    back to top