a

NEOO versterkt team met Hans Weel, Pim Lambert en Monica Bommeljé

september 2021

NEOO heeft haar team deze zomer verder versterkt met Hans Weel als projectmanager, Pim Lambert als junior ontwikkelaar en Monica Bommeljé als office manager.

Hans Weel (46) brengt een schat aan ervaring in projectmanagement zowel gedurende de ontwerpfase als tijdens de uitvoering. Met een passie voor ontwikkelen en bouwen heeft Hans de afgelopen jaren als zelfstandige gewerkt voor diverse grote partijen als Ahold, IPMMC, Tata Steel en de laatste jaren voor BPD aan het hoofdkantoor van Booking. Hans is medio augustus in dienst getreden bij NEOO, waar hij weer onderdeel kan uitmaken van een team van mensen met dezelfde liefde voor het vak.

Pim Lambert (26) is na een succesvol afgeronde opleiding Management in the Built Environment aan de TU Delft per 1 augustus bij NEOO in dienst getreden als junior ontwikkelaar. De afgelopen maanden doorliep Pim al een afstudeerstage bij NEOO. In zijn onderzoek, “A Stepping Stone for Competitiveness through Sustainable Development”, heeft hij zich gefocust op de impact van duurzaamheidsmaatregelen op het concurrentievermogen van Nederlandse ontwikkelaars. De lessen daarvan gaat hij nu bij NEOO in de praktijk brengen.

Monica Bommeljé (27) heeft de afgelopen 2 jaar gewerkt bij de BNA en is per 15 juli bij NEOO aan de slag als office manager. In die rol zal zij de spil van de organisatie zijn en het eerste aanspreekpunt voor onze relaties. Ze zal zowel wel secretariële taken als marketingactiviteiten op zich nemen.

Het succes van NEOO is te danken aan het gedreven, professionele team dat haar aanpak richt op creativiteit, samenwerking en kwaliteit. NEOO focust daarbij primair op de (her)ontwikkeling van complexe en multifunctionele vastgoedprojecten, voor derden en voor eigen risico. Het team van NEOO gaat daarbij altijd op zoek naar de onderscheidende en vernieuwende waarde in die projecten. Voorbeelden van die projecten in ontwikkeling en realisatie zijn de Beursgallery, Rotta Nova en de Koopgoot in Rotterdam, Q-Residence in Amsterdam, VDMA in Eindhoven, het Centrumplan in Tilburg, de Doorslagzone in Nieuwegein en House Modernes in Utrecht. 

Related news

Leave your details to connect

Q

    In contact komen?

    Contact ons $

    back to top
    back to top