a

NEOO versterkt team met Jan-Paul Arts

mei 2021

NEOO heeft haar team per 1 mei 2021 uitgebreid met Jan-Paul Arts (38) als projectmanager.

Met Jan-Paul brengt NEOO verdere expertise aan boord voor de multifunctionele binnenstedelijke ontwikkelingen waar NEOO aan werkt. Voorbeelden van dit type projecten in ontwikkeling en realisatie zijn VDMA in Eindhoven, Doorslagzone in Nieuwegein, de Beursgallerij en Rotta Nova in Rotterdam, Q- Residence en London toren in Amsterdam, het Centrumplan in Tilburg en House Modernes in Utrecht.

Jan-Paul was de afgelopen 6 jaar werkzaam bij VolkerWessels en deed daar veel ervaring op met dit type projecten, hij heeft hier onder andere gewerkt aan Wonderwoods in Utrecht en het onderwijs- en cultuurcomplex Amare in Den Haag. Daarvoor was hij werkzaam bij de BAM. Jan-Paul heeft zijn opleiding Bouwkunde genoten aan de TU Eindhoven.

Met zijn kennis en ervaring is Jan-Paul een waardevolle aanvulling op het gedreven, professionele team van NEOO, dat met succes haar aanpak richt op creativiteit, samenwerking en kwaliteit. NEOO focust daarbij primair op de (her)ontwikkeling van winkelprojecten en van complexe en multifunctionele binnenstedelijke vastgoedprojecten, voor derden en voor eigen risico. Het team van NEOO gaat daarbij altijd op zoek naar de onderscheidende en vernieuwende waarde in die projecten.

Related news

Leave your details to connect

Q

    In contact komen?

    Contact onsĀ $

    back to top
    back to top