a

NEOO versterkt team met Linda van Dam en Lukas van Veen

februari 2021

NEOO heeft haar team per 1 februari 2021 uitgebreid met Linda van Dam (32) als projectmanager en Lukas van Veen (28) als junior ontwikkelaar. 

Linda van Dam was de afgelopen 3 jaar werkzaam bij Brink Management & Advies als senior consultant. Daarvoor was zij werkzaam bij Heijmans. Linda heeft haar ingenieurs opleiding genoten aan de TU Delft en heeft afgelopen maand ook haar Executive MBA aan de Rotterdam School of Management afgerond. Linda gaat werken aan diverse projecten die NEOO op dit moment in ontwikkeling en uitvoering heeft.   

Lukas van Veen heeft zijn opleiding eveneens genoten aan de TU Delft en is afgestudeerd bij EDGE Technologies. De afgelopen maanden was hij werkzaam bij Verwelius. Lukas gaat zich bij NEOO richten op de acquisitie en commerciële ontwikkeling van winkel- en binnenstedelijke projecten. 

Het succes van NEOO is te danken aan het gedreven, professionele team dat haar aanpak richt op creativiteit, samenwerking en kwaliteit. NEOO focust daarbij primair op de (her)ontwikkeling van complexe en multifunctionele vastgoedprojecten, voor derden en voor eigen risico. Het team van NEOO gaat daarbij altijd op zoek naar de onderscheidende en vernieuwende waarde in die projecten. Voorbeelden van die projecten in ontwikkeling en realisatie zijn de Beursgallerij in Rotterdam, Q-Residence in Amsterdam, het Centrumplan in Tilburg, Rotta Nova in Rotterdam, de Doorslagzone in Nieuwegein, de Koopgoot in Rotterdam en House Modernes in Utrecht. 

Related news

Leave your details to connect

Q

    In contact komen?

    Contact ons $

    back to top
    back to top