a

Pim Klomp in dienst als junior ontwikkelaar bij NEOO

september 2017

Pim Klomp (21) is per 1 september 2017 begonnen als junior ontwikkelaar bij vastgoedontwikkelaar NEOO. In zijn nieuwe functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de (her)ontwikkeling van complexe en multifunctionele vastgoedprojecten in Nederland waarin winkelen, wonen, werken en verblijven centraal staan.

Na zijn studie Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam heeft hij zijn afstudeerstage afgerond bij Syntrus Achmea.

Met deze versterking van het team geeft NEOO uitvoering aan haar ambities om de positie op de ontwikkelingsmarkt verder te versterken.

NEOO is in 2015 opgericht door Eelco Nettinga en Sander van Oss. NEOO ontwikkelt zowel voor investeerders als voor eigen rekening en risico en houdt kantoor in Amsterdam. NEOO ontwikkelt op een ondernemende, innovatieve en creatieve manier samen met haar partners hoogwaardige projecten waar consumenten en gebruikers graag verblijven. Voorbeelden van projecten waar NEOO aan werkt zijn: Winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam, winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem en de herontwikkeling van het centrum van Tilburg.

Related news

Leave your details to connect

Q

    In contact komen?

    Contact onsĀ $

    back to top
    back to top