a
a

FEESTELIJKE OPENING AMAZING ORIENTAL BUIKSLOTERMEERPLEIN IN HERONTWIKKELING INVESTORE & NEOO 

december 2019

Amazing Oriental is vrijdag 29 november jl. feestelijk geopend in winkelcentrum de Opgang in Amsterdam-Noord (onderdeel van winkelgebied Boven ’t Y). Investore Prime Retail en Amazing Oriental zijn voor het winkelcentrum een huurovereenkomst aangegaan voor een winkel van ca. 1.370 m2. NEOO heeft namens Investore de verhuur en de volledige (interne) herontwikkeling van winkelcentrum de Opgang verzorgd. De verhuur aan Amazing Oriental is het laatste grote onderdeel van de herverkavelingsoperatie van het winkelcentrum, waarbij de MediaMarkt reeds in het najaar van 2018 is verplaatst naar de begane grond en Decathlon afgelopen oktober is geopend.

Met reeds winkels aan de Nieuwmarkt en de Flinesstraat wordt de winkel in Amsterdam-Noord de 3e Amazing Oriental vestiging in Amsterdam en de 21ste vestiging in Nederland.

NEOO ontwikkelt complexe, aantrekkelijke binnenstedelijke projecten voor derden en voor eigen rekening en risico. Het succes van NEOO is te danken aan het gedreven, professionele team dat haar aanpak richt op creativiteit, samenwerking en kwaliteit. Voorbeelden van die projecten in ontwikkeling zijn: Centrumplan Tilburg, Buitenveldertselaan Amsterdam, Winkelcentrum Presikhaaf Arnhem, Rottanova Rotterdam, Doorslagzone Nieuwegein en House Modernes in Utrecht.

Related news

Leave your details to connect

Q

    In contact komen?

    Contact ons $

    back to top
    back to top