a
a
NEOO ontwikkelt in de stad en werkt voor eigen rekening en eigen risico of gedelegeerd voor derden.
Onze projecten

Founded in

Projects delivered

Running projects

Offices

Retail

Shaping tomorrow

Creating mixed-use real estate

Wij ontwikkelen in de stad en zijn gespecialiseerd in duurzame complexe mixed-use ontwikkelopgaven. We werken voor eigen rekening en eigen risico of gedelegeerd voor derden. We werken bij elk project met een creatief team met zowel eigen technische als commerciële specialisten in samenwerking met de beste adviseurs en ontwerpers. We zijn in staat end-to-end te ontwikkelen, van concept tot en met realisatie. Hoe we dat doen leggen we hier graag uit.

Wij zien potentie in de complexiteit van vastgoedontwikkeling
First don't show
Mixed use

Wij zijn gespecialiseerd in vastgoedontwikkeling van binnenstedelijke mixed-use projecten tot de herontwikkeling van winkelgebieden.

We hebben een brede kennis op het gebied van woningen, retail, kantoren en hotels, veelal gecombineerd in één gebouw of project. Of het nu gaat om nieuwbouw of herontwikkeling: zolang het bijdraagt aan de verbetering van de leefbaarheid van een omgeving, werken we met passie en inzet aan een grote diversiteit van deze ontwikkelopgaven.

Places of meaning

We zoeken in onze projecten altijd naar plekken waarmee we impact kunnen creëren voor de gebruikers en de omgeving. Plekken waar mensen graag komen of verblijven. Projecten die een bijdrage leveren om mensen te verbinden. Gebouwen die gezond zijn om in te leven, werken en verblijven. Wij denken daarbij eerst aan de omgeving en de impact die we daarop kunnen leveren en dan pas aan het gebouw zelf.

Design that matters

Om het beste uit gebouwen of locaties te halen werken we samen met de beste architecten, aannemers en adviseurs. We bedenken creatieve en innovatieve oplossingen voor de gebouwen en plekken van de toekomst. Gebouwen die er staan voor de lange termijn en waar met verwondering over wordt gesproken. In deze gebouwen streven we samen met onze partners diverse duurzaamheidsdoelstellingen na, van materiaal- tot energiegebruik van vergroening tot gezondheid, of het nu gaat om het Paris Proof maken van (bestaande) gebouwen of het realiseren van duurzame en gezonde nieuwe gebouwen mét of zonder label.

Complexity & teamwork

Wij zijn ervan overtuigd dat we alleen met elkaar de toekomst kunnen bouwen. Complexe bouwopgaven en de ambitie om impactvolle plekken te creëren vragen immers om creatief teamwork. We treden daarom elke samenwerking met open vizier tegemoet: wendbaar en open voor verandering.

De ontwikkeling van onze projecten is complex. Er zijn hoge eisen, veel belanghebbenden, scherp verdeelde budgetten, en logistieke uitdagingen. We omarmen die complexiteit en zien daarin de kansen en halen daaruit de energie. Wij spelen snel in op de verandering met creatieve en innovatieve vernieuwende oplossingen. Hiermee maken we projecten haalbaar en realiseerbaar. Daarom weten we, samen met onze partners, steeds weer hoogwaardige plekken te creëren die impact hebben op hun omgeving.

Concepting

Lees meer E

Wij ontwikkelen concepten vanaf het allereerste idee. Met ons begrip van de markt, kennis van kosten en unieke ervaring met maakbaarheid kunnen we snel tot creatieve én haalbare plannen komen. Rekenen en tekenen vormt hierbij de basis, want met fraaie concepten alleen worden dromen geen werkelijkheid.

Lees minder E

Development

Lees meer E

Wij zijn in the lead gedurende het gehele ontwikkel- en ontwerpproces. We onderhandelen overeenkomsten uit, leiden het ontwerpteam, begeleiden het RO traject en zijn vaak ook in de lead gedurende de verhuur en aan- of verkoop. In het gehele proces zoeken we het evenwicht tussen kosten en inkomsten in relatie tot tijd. Door de inzet van onze commercieel en technisch specialisten beheersen we dit hele spectrum van schetsontwerp tot start bouw.

We spelen in dit proces continue in op de verandering die zich in een razend tempo aandient: aanpassingen van vraag en aanbod, wijzigende wet- en regelgeving, energietransitie, duurzaamheid, social impact en circulariteit. Met creatieve en vernieuwende oplossingen maken we door een ondernemende aanpak projecten haalbaar en realiseerbaar.

Lees minder E

Realisation

Lees meer E

We zijn gespecialiseerd in het haalbaar en bouwbaar maken van projecten. Samen met ons team proberen we het onmogelijke mogelijk te maken en het maximale te halen uit kosten en kwaliteit. Met onze state of the art kennis van kosten, bouwmethoden en logistieke uitdagingen zoeken we creatieve en innovatieve oplossingen om ook gedurende de bouw onze planning en budgetten te halen. We kijken hierbij het gehele proces ver vooruit en kunnen hierdoor vroegtijdig anticiperen.

Bij het bebouwen in de binnenstad weten we als geen andere hoe we om moeten gaan met aannemers, huurders, buren of andere belanghebbenden. Onze hands-on mentaliteit is daarbij onderscheidend.

Lees minder E

Laat je gegevens achter en kom in contact

Q

    In contact komen?

    contact ons $

    back to top
    back to top