Nieuws

  • december 2021

NEOO en gemeente Zwijndrecht tekenen ontwikkelovereenkomst voor Jumbo op winkelplein kort Ambacht

ZWIJNDRECHT – Op donderdag 2 december tekenden Wethouder Tycho Jansen van de gemeente Zwijndrecht en Arjen Seckel, partner bij vastgoedontwikkelaar NEOO, de koop- en realisatieovereenkomst voor de herontwikkeling van winkelplein Kort Ambacht om de realisatie van een supermarkt mogelijk te maken. NEOO wist eerder al Jumbo te contracteren voor deze nieuw te realiseren winkelruimte van circa 2.000 m². Daarmee zijn de laatste stappen gezet om de herontwikkeling mogelijk te maken en kan er gestart worden met de bouw.

  • oktober 2021

Publieke stalling voor 1100 fietsen in gebouw AIR centrum Rotterdam

De gemeente Rotterdam heeft een 20-jarige overeenkomst gesloten met eigenaars Angelo Gordon, CAIRN en NEOO voor een inpandige openbare stalling voor ca. 1100 fietsen in de kelder van AIR, de voormalig Hudson’s Bay. De gemeenteraad van Rotterdam heeft donderdag 30 september jl. ingestemd met een krediet voor de realisatie van de fietsenstalling in de kelder van gebouw AIR en daarmee is de komst van deze stalling in hartje Rotterdam zeker gesteld.

  • september 2021

Jumbo Supermarkten opent nieuwe winkel in gebouw AIR centrum Rotterdam

Jumbo Supermarkten heeft een overeenkomst getekend met het consortium van Angelo Gordon / CAIRN en NEOO voor een supermarkt van circa twee duizend vierkante meter in de voormalig Beursgallery, op één van de drukste locaties van Rotterdam.

  • september 2021

NEOO versterkt het team met Hans Weel, Pim Lambert & Monica Bommeljé

Deze zomer hebben wij ons team uitgebreid met Hans Weel (46) als projectmanager, Pim Lambert (26) als junior ontwikkelaar en Monica Bommeljé (27) als officemanager.

See how we’re
shaping tomorrow

Shaping Developments