a

FULL-SERVICE CENTER STERRENBURG OFFICIEEL GEOPEND

april 2023

Vandaag is de officiële opening van het vernieuwde Sterrenburg. Het centrum is de afgelopen periode getransformeerd van functioneel boodschappen centrum tot een echt Full Service Center!

Wereldhave en NEOO hebben winkelcentrum Sterrenburg verduurzaamd en getransformeerd tot een Full Service centrum. Vanochtend is het centrum feestelijk geopend door Wereldhave CCO Pieter Polman, voorzitter van de winkeliersvereniging Jan-Willem Lemkes en wethouder Tanja de Jonge.

Na oplevering van de nieuwe Jumbo Foodmarkt begin 2022 is het afgelopen jaar hard gewerkt aan de renovatie van de rest van het centrum. Naar een ontwerp van SUM Architecten heeft bouwer Retail Bouw Nederland het gebouw onder handen genomen. Het centrum is verduurzaamd met dakisolatie, zonnepanelen en een aansluiting op het warmtenet. Daarnaast is het centrum voorzien van nieuwe plafonds, puien, verlichting, vergroende buitengevels en een extra parkeerdek. Ook is Wereldhave’s eigen versstraat Every.Deli aan het centrum toegevoegd en zijn nieuwe entrees gecreëerd. 

Related news

Leave your details to connect

Q

    In contact komen?

    Contact ons $

    back to top
    back to top