a

JUMBO TEKENT HUURCONTRACT MET NEOO VOOR WINKELPLEIN KORT AMBACHT ZWIJNDRECHT

augustus 2021

Jumbo opent volgend jaar een nieuwe vestiging van ca. 2.000 m2 op Winkelplein Kort Ambacht in de gelijknamige wijk in Zwijndrecht. Het winkelcentrum, dat de afgelopen jaren werd gekenmerkt door een sterk oplopende leegstand en toenemende verpaupering, wordt volledig gerenoveerd en verbouwd. In de nieuwe plannen wordt het centrum compacter gemaakt en het aantal winkels teruggebracht. 

De Jumbo zal samen met de al gevestigde Dirk supermarkt de positie van wijkwinkelcentrum Kort Ambacht versterken. Ontwikkelaar NEOO, die het centrum herontwikkelt in opdracht van 2 particuliere eigenaren, start naar verwachting begin vierde kwartaal van dit jaar met de bouwwerkzaamheden. De Jumbo zal naar verwachting na de zomer van volgend jaar haar deuren openen. 

Over NEOO

Het succes van NEOO is te danken aan het gedreven, professionele team dat haar aanpak richt op creativiteit, samenwerking en kwaliteit. NEOO focust daarbij primair op de (her)ontwikkeling van complexe en multifunctionele vastgoedprojecten, voor derden en voor eigen risico. Het team van NEOO gaat daarbij altijd op zoek naar de onderscheidende en vernieuwende waarde in die projecten. Voorbeelden van die projecten in ontwikkeling en realisatie zijn de Beursgallery in Rotterdam, Q-Residence in Amsterdam, het Centrumplan in Tilburg, Rotta Nova in Rotterdam, de Doorslagzone in Nieuwegein, de Koopgoot in Rotterdam en House Modernes in Utrecht. 

Related news

Leave your details to connect

Q

    In contact komen?

    Contact onsĀ $

    back to top
    back to top