a
a

OPENING EERSTE DEEL HERONTWIKKELING BINNENSTAD TILBURG

september 2017

NEOO, Wereldhave en Gemeente Tilburg hebben het eerste deel van de herontwikkeling van de binnenstad van Tilburg op donderdag 21 september geopend. Onderdeel van deze eerste fase waren onder andere de opening van Hudson’s Bay, de nieuwe conceptstore van HEMA, Costes en Sissy Boy. 

In het afgelopen jaar hebben de teams hard gewerkt aan de nieuwe winkels en nieuwe verbindingen in het centrum. Met de afronding van het werk van alle architecten, interieurdesigners, timmermannen, metselaars, schilders en stukadoors, zijn de compleet gerenoveerde en vernieuwde panden en het eerste deel van een nieuwe winkelstraat  klaar voor de ontvangst van haar gasten.

De gemeente Tilburg wil het centrum onderscheidend en aantrekkelijker maken. Een binnenstad die recht doet aan de zesde stad van Nederland en die nog verder doorgroeit. Met logische looproutes, een gevarieerd en compleet winkelaanbod, woningen en een sfeervolle groene openbare ruimte.

De Frederikstraat is de nieuwe overdekte verbinding geworden tussen het Pieter Vreedeplein en de Heuvelstraat. Het tweede deel van de Frederikstraat – die Heuvelstraat met de Emmapassage zal gaan verbinden – volgt later. Dit voert door de gevel van het huidige Expopand, een gemeentelijk monument, en wordt niet overdekt. 

Related news

Leave your details to connect

Q

    In contact komen?

    Contact ons $

    back to top
    back to top