a

FULL SERVICE CENTER STERRENBURG WINT KERN JAARPRIJS 2024

april 2024

We zijn enorm trots dat we voor het tweede achtereenvolgende jaar samen met eigenaar Wereldhave de Kern – Netwerk voor Centrumgebieden en Retail Jaarontwikkelingsprijs hebben gewonnen. Ditmaal met Full Service Center Sterrenburg in Dordrecht. De vakjury prees de complexiteit van het ontwikkelingsproject, de uitstekende ‘Full Service Center’ mix van retail, F&B , diensten en voorzieningen en de sociale functie van Sterrenburg als bruisende ontmoetingsplaats in het hart van de gemeenschap.

Sterrenburg in Dordrecht is de afgelopen jaren succesvol getransformeerd tot een levendiger en duurzamer Full Service Center. Dat heeft geresulteerd in een flinke toename van het bezoek en een grotere mix aan bezoekers.

NEOO heeft in opdracht van en in samenwerking met Wereldhave deze ontwikkeling de afgelopen jaren begeleid. Samen met partners Jumbo Foodmarkt Dordrecht, de Gemeente DordrechtSUM Architecten en aannemer Retail Bouw Nederland is de renovatie en uitbreiding gerealiseerd. Naast een grote nieuwe Jumbo Foodmarkt is een sterke mix van huurders neergezet, met onder meer een fitness, nieuwe F&B en een every.deli versstraat met lokale speciaalzaken. Daarnaast zijn flinke stappen gezet in verduurzaming van het centrum.

Onze felicitaties aan alle betrokken collega’s, oud-collega’s en partners!

Related news

Leave your details to connect

Q

    In contact komen?

    Contact ons $

    back to top
    back to top