a

PRE-SALE MONACO, CITYPROMENADE GESTART

januari 2023

De pre-sale van woongebouw Monaco in CityPromenade Nieuwegein is gestart! De 37 high-end koopappartementen liggen midden in het centrum aan de Doorslag en aan het Stadsplein. Er is een breed aanbod van 2, 3, en 4-kamer appartementen die variëren tussen de 63 m² en 175 m² met een gemiddelde buitenruimte van 22 m². Op de website, https://monaco-citynieuwegein.nl/, staat alle informatie over de woningen. De woningen zijn in verkoop bij De Keizer Makelaarsgroep.

CityPromenade is een project van 452 duurzame woningen in City Nieuwegein van ontwikkelcombinatie NEOO en TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep B.V.. Het bestaat uit een compositie van 4 woongebouwen naar een ontwerp van Rijnboutt Architecten. De woningen met een divers programma van koop, sociale huur, middenhuur en vrije sectorhuur zullen een belangrijke bijdrage leveren aan het oplossen van het groeiende woningtekort in de regio. 3 van de 4 woongebouwen zijn al verkocht. Portaal heeft de 69 sociale huurwoningen in gebouw Berlin gekocht. Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft voor zijn klanten 2 gebouwen gekocht.

De bouw is inmiddels gestart. Het project CityPromenade wordt gebouwd door Koopmans Bouw. De woningen worden naar verwachting in 2025 opgeleverd.

Related news

Leave your details to connect

Q

    In contact komen?

    Contact ons $

    back to top
    back to top