a
a

3 STUDENTEN BIJ NEOO

september 2022

NEOO fungeert graag als leerschool voor jonge talenten. Deze maand starten er 3 nieuwe studenten. Jesse Frackers student Construction Management & Engineering aan de TU Delft, Max-René de Groot, die een bachelor opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde volgt aan de Hogeschool van Amsterdam en Fabienne Bamberger, student Communication, Creativity & Marketing aan The New School in Amsterdam.

NEOO is een toonaangevende binnenstedelijk ontwikkelaar. NEOO focust zich primair op de (her)ontwikkeling van complexe en multifunctionele vastgoedprojecten, voor derden en voor eigen risico. We zoeken in onze projecten altijd naar plekken waarmee we impact kunnen creëren voor de gebruikers en de omgeving. We vinden het belangrijk dat onze projecten  duurzaam en architectonisch hoogwaardig zijn en dat ze kunnen inspelen op uitdagingen in een veranderende wereld. NEOO werkt daarom samen met de beste architecten en adviseurs. Onze creatieve en ondernemende teams met commercieel en technisch specialisten kunnen van eerste schets tot oplevering ontwikkelen.

Voorbeelden van NEOO’s projecten zijn AIR in Rotterdam, Q Residences in Amsterdam, Centrumplan in Tilburg, Rotta Nova in Rotterdam, City Promenade in Nieuwegein, de Koopgoot in Rotterdam en VDMA in Eindhoven.

Related news

Leave your details to connect

Q

    In contact komen?

    Contact ons $

    back to top
    back to top