a

DECATHLON NAAR BUIKERSLOTERMEER IN HERONTWIKKELING INVESTORE & NEOO 

juni 2019

Investore Prime Retail en de Franse sportretailer Decathlon zijn een huurovereenkomst aangegaan voor een winkel van ca. 3.500 m², gelegen op de eerste verdieping in winkelcentrum de Opgang in Amsterdam-Noord (onderdeel van winkelgebied Boven ’t Y). NEOO verzorgt namens Investore de verhuur en de volledige (interne) herontwikkeling van winkelcentrum de Opgang. De verhuur aan Decathlon is onderdeel van een grotere herverkavelingsoperatie van het winkelcentrum, waarbij de Media Markt reeds in het najaar van 2018 is gepositioneerd op alleen de begane grond. De opening voor publiek zal naar verwachting eind 2019 plaatsvinden. NEOO werkt op dit moment aan de planvorming voor de laatste fase – herverkaveling van de leeggekomen units van Blokker, Big Bazar en Bruna en een upgrade van de passage – waarvan de werkzaamheden naar verwachting voor het einde van 2019 zullen worden afgerond.

Na de winkel bij de Johan Cruijff Arena wordt de winkel in Amsterdam-Noord de 2e Decathlon vestiging in Amsterdam en de 19e vestiging in Nederland. Decathlon is wereldwijd marktleider in de sportmarkt en de Decathlon vestiging in Amsterdam Noord past perfect in de lange termijn visie van Decathlon Nederland.

NEOO ontwikkelt complexe, aantrekkelijke binnenstedelijke projecten voor derden en voor eigen rekening en risico. Het succes van NEOO is te danken aan het gedreven, professionele team dat haar aanpak richt op creativiteit, samenwerking en kwaliteit.  Voorbeelden van die projecten in ontwikkeling zijn: Tilburg centrumplan, Buitenvelderteslaan in Amsterdam, Arnhem Presikhaaf, Rotterdam Rottanova, Nieuwegein Doorslagzone en de Planeet in Utrecht. 

Related news

Leave your details to connect

Q

    In contact komen?

    Contact ons $

    back to top
    back to top